woensdag 16 januari 2013

Goodnight world!

Hey allemaal!
Ik hou zooooo van deze sneeuw! Word er echt blij van. =)
Het is alleen een beetje jammer dat we geen sneeuwvrij krijgen op onze school, dat zou een paar keer minder vallen schelen met je fiets/motor. (of whatever je mee naar school rijd)
Jammer genoeg smelt de sneeuw nu alweer weg.

Ik ga strakjes lekker m'n bedje in duiken, aangezien ik morgen van 10 voor 10 's ochtends tot 8 uur 's avonds op school zit. Normaal zit ik niet tot zo laat op school hoor, maar ze hebben zegmaar een nieuw idee bedacht op onze school; De  patat en cola sessie. Ja, ik dacht in het begin ook 'wtf?'
Nou, dan gaan we dus vanaf 4 uur tot 's avonds oefenen voor onze economie toets die we volgende week in de toetsweek krijgen. Als we op de helft zijn gaan we dan met zijn alle patat eten met een frikandel en dus Cola. Haha, toen ik het hoorde vond ik 't best grappig. Dit hebben ze bedacht zodat we uiteindelijk een goed cijfer halen en slagen voor ons examen + 't is volkomen vrijwillig. Iedereen gaat er nu dus heen van 5Havo, maar dat kan ook alleen door 't eten komen haha.

Ik typ dit verhaal op dit moment vanaf safari, want op de gewone internet explorer is ineens het knopje 'bestanden kiezen' bij het uploaden van foto's verdwenen. Weet iemand hoe dat kan en wat ik fout heb gedaan fzo?
Let me know.Sleepwell y'all!
Love,
Veronique

9 opmerkingen:

 1. Haha wat grappig bedacht, die 'patat en cola-sessie'.

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie doen me denken aan mij en me zusje. Zij is ook mijn alles.

  www.fashionalertt.com

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nice pics! beautiful hair! :)


  NEW POST:
  http://fantasyfashioned.blogspot.de/
  xx ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha, de patat en cola-sessie! Jammer dat ze nooit met zulke creative ideeën bij ons op school komen! Leuke foto's trouwens, iloveyour horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha fantastisch! Bedachten ze zoiets maar op mijn school, mijn economie tentamen was gisteren en yeah, that didnt went absolutely well..
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. have a good night :)

  natalie
  http://lucyandtherunaways.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Your hair is so nice!

  catrionamacleod.blogspot.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 8. haha wat een grappig idee! al vanaf het moment dat ik een blog heb (en dat is nog niet zo lang) is er bij mij ook een uploadknopje te bekennen, dus ik doe nu alles via picasa...

  BeantwoordenVerwijderen