donderdag 24 april 2014

Dagje Amsterdam!

Heee allemaal! 
Zaterdag 19 april is in Amsterdam de Forever 21 geopend en wij moesten daar natuurlijk even een kijkje nemen. Alleen wij zijn niet gek, we wisten dat het zaterdag heeel erg druk zou worden, dus we hadden besloten om dinsdag te gaan. Het bezoekje aan de Forever 21 hadden we toen gelijk maar even gekoppeld aan een dagje shoppen (dat was flink nodig, haha).

Helaas was Veer haar spiegelreflex camera vergeten en was het geheugen van de iPhone van Chris vol.. Gelukkig had Veer haar iPhone nog. We hebben ook nog even een aantal Snapchat stories erbij gevoegd. De kwaliteit van de foto's zijn niet heel erg mooi, maarja.. Hope you enjoy!

Jaa lekker hoor, met de trein naar Amsterdam (alsof ik (Chris) dat nog niet genoeg doe..). Na een uur reizen waren we op het prachtige Amsterdam Centraal. Deze foto's heeft Chris uit haar Snapchat story gevist.Als eerste moesten we natuurlijk naar de Forever 21 en OH MY GOD wat was het daar druk zeg.. Gewoon 'niet leuk' druk zeg maar! Gewoon 'irritant' druk zeg maar! Gewoon 'ik word hier gek' druk zeg maar! Deze foto heeft Veer gemaakt van de rij die voor de kassa stond.. We stonden toen op de roltrap(daarom is de foto ook zo bewogen, sorry..).

Ook deze foto komt uit de story van Chris!
Na de drukte was het even tijd voor rust hoor.. Tijd voor Starbucks dan ^^Veer had een Cotton Candy Frappucchino en Chris een Caramel Frappucchino. Veer raad deze frap zeker aan, haha. Chris is echt een koffieverslaafde, maar Veer echt totaal niet. Ze vond de Cotton Candy frap heel lekker omdat het niet naar koffie smaakte, maar meer naar milkshake. De Cotton Candy Frappucchino staat niet op het menu, maar als je er naar vraagt dan maken ze het voor je.

De kermis op de Dam.


De Brandy! Normaal gesproken zien we hier altijd wel wat leuks, maar deze keer helaas niet. De kleding vonden we niet zo heel leuk.. Maarjaaa.. volgende keer beter, haha.


OH MY GODDDDD! Deze zag ik bij de Urban Outfitters. Het is serieus het meest perfecte telefoonhoesje ooit! Jammer dat het zo duur was (17 euro).. 

And again.. OH MY GODDDD! Geweldig dit, hahah. 
Na bijna alle winkel te hebben gezien, zijn Veer en ik iets gaan eten bij Vapiano. Voor wie dat niet kent, Vapiano is een restaurantje waar je voor niet al te veel geld pasta en pizza kunt eten. Als je een keer in Amsterdam bent, dan is het echt de moeite om daar te gaan eten!


Snapchatje


Die pizzapieper, haha

Veer der pizza! 
We zullen nog even een shoplogje maken van de spullen die we gekocht hadden. Die artikelen zullen binnenkort op het blog verschijnen.

Wat vinden jullie de leukste winkel (in Amsterdam)? Zijn jullie al bij de Forever 21 geweest?Instagram: justveronique & christyannexx

Snapchat: justveronique & christy-anne

2 opmerkingen:

  1. Ziet er heel leuk uit! Ik kan me voorstellen hoe irritant het is om nu bij de forever 21 te winkelen..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee, ik was ook in Amsterdam en de F21 dinsdag. Toevallig! :)
    Liefs!
    http://rodelippen.wordpress.com/

    BeantwoordenVerwijderen