woensdag 16 april 2014

Rimmel & Essence Shoplog

Heee allemaal!
Laatst zag ik in het krantje van de Kruidvat dat het make-up merk Rimmel 180 jaar bestaat. Bij besteding van 9,99 kreeg je een heel leuk ijzeren doosje en een gratis mascara. Toevallig wilde ik een eyeliner kopen en was mijn Dior mascara (die ik eigenlijk helemaal niet zo goed vond) op. Dus deze actie kwam voor mij heel goed uit! De eyeliner die ik heb gekocht is de Scandaleyes (wat een heerlijke naam) Thick&Thin eyeliner. Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik echt een disaster ben met eyeliner, ik kan dat dus gewoon echt NIET aanbrengen. Maarja, ik wilde het toch weer gaan proberen en heb dus besloten om er eentje te halen. Toen mijn tentamenweek was afgelopen ben ik naar de Kruidvat gegaan en daar heb ik een aantal dingetjes gehaald. Hope you like it :)Omdat de eyeliner 7,99 kostte (en ik 9,99 nodig had voor de gratis mascara), was ik gedwongen om nog iets van Rimmel te halen. Ik heb gekozen voor een nagellak in de kleur 622 oh boy you're so fine (3,99). Toen ik voor het make-upschap stond, zag ik in mijn ooghoek ook nog deze nagellakjes van Essence en die kon ik dus echt niet laten staan! 
De eyeliner en de mascara 

Dit is de mascara die ik er gratis bij kreeg en hij werkt echt super goed! Ik krijg er echt big ass wimpers van! De eerste keer dat ik de mascara droeg, kreeg ik allemaal complimentjes over mijn wimpers!

Ik heb deze Thick & Thin Eyeliner (7,99) gehaald, dat wordt dus flink oefenen! :)Hebben jullie nog tips voor het aanbrengen van eyeliner?

Instagram: christyannexx

1 opmerking:

  1. je hebt leuke aankopen gedaan ♥ ik ben zelf ook geen held met eyeliner, krijg ze nooit gelijk aan elkaar xx

    BeantwoordenVerwijderen