donderdag 17 april 2014

Mijn collectie // jurken!


Hoi gurlsss!
Vandaag laat ik zien welke jurkjes ik in mijn kast heb hangen. Ik houuuuuu van jurkjes en heb er ook best veel! Ik kan ze nooit laten hangen in de winkel. Ik voel me altijd mooier in een leuke jurk. Prinsessen gevoelens van vroeger komen dan even weer terug, haha. Ik draag ze alleen niet zo heel vaak.. Eigenlijk voel ik me vaak een beetje overdressed in een jurk en dan kies ik toch maar voor een simpele jeans. Ik ben zwaar verslaafd aan zwarte broeken, je vindt me bijna altijd wel in een zwarte broek. In de zomer draag ik wel vaker jurkjes! 

Laten we dan maar snel beginnen met de foto's....

Jurkjes voor overdag


De linker is van de Primark en de rechter van de h&m. Ik vind de kleur van de rechter onwijs gaaf, staat mooi met een gebruinde huid!


De linker is weer van de Primark haha. Hij is high-low, wat ik erg leuk vind!  De middelste van de h&m en komt tot mijn enkels. Ik vind hem super leuk staan met een leuke ronde zonnebril en een felgekleurd tasje! Tenslotte komt rechts van de Only.

Uitgaan 


Het linker jurkje komt van de Primark. Ik vind hem heel schattig met die hartjes! Ik draag hem tijdens het uitgaan maar ook wel is gewoon op een zomerse dag. Het middelste jurkje is van de kerst collectie van de Berskha. Het doorzichtige stukje in het midden vind ik heel leuk en de hoge nek maakt het geheel weer wat netter. Het rechter jurkje komt bij de h&m vandaan.


Dit jurkje is van de kerst collectie van de Primark. Ik vind hem super schattig!

Gala

Het linker jurkje is een super cute jurkje van de asos. Het is mijn lievelings jurk! Ik had hem gedragen op het feestje van mijn 17e verjaardag. De rechter is van Elise Ryan en heb ik besteld op Nelly.com. Hij heeft een super leuke open achterkant (waar ik echt verliefd op ben, haha). Het jurkje is alleen wel lastig te dragen met een normale beha...

Dit waren wel zo'n beetje mijn jurkjes. Ik heb besloten om ze niet allemaal te laten zien. 

Dragen jullie vaak jurken? En zo ja, met wat voor schoenen combineren jullie die dan?
Instagram: Justveronique 

6 opmerkingen:

 1. Super leuke jurkjes heb je! Die met die tijger is zooo gaaf. Wilde die toen ook kopen, maar helaas niet gedaan. Mooi figuur heb je ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die van de h&m en de only vind ik het leukst.! de jurkjes staan je stuk voor stuk prachtig xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie jurkjes, stuk voor stuk. Ik zou veel hiervan ook zo in mijn kast willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey! Wat een geweldige jurkjes en wauwwwwww die van ASOS is echt zo geweldig !! Vanaf nu volg ik jullie op bloglovin. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een prachtige jurkjes! Stiekem ben ik hier ook wel een klein beetje jaloers op!
  Lijkt het je ook leuk om je op te geven met je favoriete jurkje: http://mysupersweetlife.com/2014/04/23/favoriete-jurkjes-van-lezeressen/
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen