vrijdag 11 april 2014

Hello, I'm back! // Outfit of the day

Hoi allemaal!

I'm back! Na meer dan een jaar tijd heb ik besloten om weer te gaan bloggen! Vorig jaar had ik het zo druk met m'm examens op de havo, dat ik besloot te stoppen. Na een herkansing heb ik m'n diploma binnen gehaald! Dit schooljaar was ik begonnen met de opleiding HBO-rechten. Na een paar maanden kwam ik er achter dat het niks voor mij was (en had nogal slechte cijfers, haha oeps), dus besloot ik te stoppen met de opleiding. 

Omdat ik nu geen school meer heb, heb ik tijd om verder te gaan bloggen. Dit keer alleen niet met m'n zusje Stephanie, maar met mijn beste vriendin Christy-AnneIk ken haar al vanaf de vierde, in de vijfde werden we beste vriendinnen en dat zijn we nu nog steeds! Ik ben afgelopen zomer 18 geworden en zij wordt aankomende zomer 18. Chris zit in Amsterdam op school en studeert Media, Informatie en communicatie aan de hogeschool van Amsterdam. Ze zal snel een bericht plaatsen waarin ze iets meer over zichzelf vertelt.

En nu verder...

Ik heb een paar foto's van mijn outfit van vandaag! De blazer heb ik bij de Vero Moda gekocht, de blouse is van H&M, de broek van Pieces, de zonnebril van River Island, de schoenen van Converse en de clutch komt bij de Primark vandaan!



Instagram: justveronique


5 opmerkingen:

  1. Such a beautiful outfit! You have a stunning hair!

    Have a great day,
    www.devil-wears-gabbana.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je weer blogt! Ik ben benieuwd naar je artikels! (:

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk dat je weer begonnen bent met bloggen!! en wat een mooi outfit! Ik ben benieuwd naar je artikelen, dus je hebt er een nieuwe volger bij! x

    merdjelinn.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk dat je weer opnieuw begonnen bent! Ik herken je blog nog van een jaar geleden haha :)

    BeantwoordenVerwijderen